Home » Over ons » Onze beloften

Onze beloften

100% MADE
IN EUROPE

Al onze producten worden gecreëerd, ontworpen en geproduceerd in Europa. Onze onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling werkt hard om onze klanten uitmuntende terrasondersteuning te bieden. 90% van onze producten komen uit de fabriek in Overpelt, België. De rest van onze producten wordt in Europa geproduceerd.

MILIEU
VERBINTENIS

Buzon® is zich bewust van de uitdaging van de klimaatverandering en hecht bijzonder veel belang aan het milieu. Onze grondstoffen worden gerecycleerd en onze producten zijn 100% recycleerbaar. Onze hoofdzetel in Luik is passief en er worden verschillende sensibiliseringsacties gevoerd, zoals de installatie van bijenkorven, een bloemenweide en moestuinen. We hebben ook het

ISO 14001:2015-certificaat behaald. We zetten ons in om onze koolstofuitstoot onder controle te houden. Dit houdt in dat we om de twee jaar een audit uitvoeren om onze koolstofvoetafdruk te berekenen en een strategisch plan te ontwikkelen om onze uitstoot te verminderen. Ondertussen hebben we ook maatregelen genomen om koolstofneutraal te worden door ons verbruik te compenseren met de aanplant van 31.835* bomen per jaar in Madagaskar.

KWALITEIT
VERBINTENIS

De kwaliteit van onze producten en uw tevredenheid zijn onze hoogste prioriteiten. Daarom is Buzon® sinds 2015 ISO 9001:2008 gecertificeerd en sinds 2017 ISO 9001:2015. Deze certificering garandeert u een constante verbetering van de kwaliteit van onze producten en diensten.

ERKENNING

We hebben veel prijzen gewonnen en verschillende certificeringen behaald, zoals een zilveren medaille voor innovatie op Batimat Parijs in 1997, de Golden Bridge in Londen en zelfs de Good Design Award 2018 met onze diverse verbintenissen en ons bedrijfsbeleid.